Muziekkriebels logo

Workshops

  • Tjidde!

Kleuter-Mee-Zing-Concert 'Ik Zou Wel Een Kindje Lusten!'

Ergens in een ver warm land woont een klein krokodilletje met zijn Papa en Mama Krokodil. Elke dag eet de familie Krokodil lekkere banaantjes, tot op een dag kleine Krokodil geen zin meer heeft in banaantjes. Hij zou wel een kindje lusten... Hoe gaan Papa en Mama Krokodil dit oplossen?

  • Tjidde!

Tijd voor een Feestje!

Er is altijd tijd voor een feestje! Viert de school een jubileum, of is er een jubilaris binnen het team? Of plant u een afscheidsfeest? Er is altijd een rede om feest te vieren!

  • Tjidde!

Zing Mee... met Woeste Willem!

Woeste Willem houdt niet van gezelschap. Hij is graag alleen en een echte brombeer! Maar op een avond hoor Willem geritsel op het dak.......
Wie zou dat zijn?

  • Tjidde!

Kleuter-Mee-Zing-Concert 'Rupsje Nooitgenoeg'

Rupsje Nooitgenoeg heeft honger. Hij eet maar door. Als alle blaadjes op zijn, begint hij aan taart, worst, snoep, fruit en chocolade. Elke dag van de week wordt hij een beetje dikker, totdat hij verschrikkelijke buikpijn krijgt...

  • Tjidde!

Kleuter-Mee-Zing-Concert 'Honden doen niet aan ballet?!'

Roef is een hond. Maar hij geeft niets om honden-dingen. Liever droomt hij weg bij muziek, maanlicht en spitzen op televisie. In zijn hart is hij namelijk een ballerina. Maar wat moet je, als iedereen zegt: ‘Honden doen niet aan ballet'? Dan doe je het stiekem!     

  • Tjidde!

Het Boomwackers OhLaLa... Fiësta!

Boomwhackers zijn gekleurde plastic buizen. Elke kleur staat voor een noot op de notenbalk. Door de leuke kleurtjes en het snelle resultaat is het spelen met Boomwhackers voor kinderen erg uitnodigend. En omdat je op alles kunt slaan wat los en vast zit is de manier van spelen natuurlijk ook erg uitdagend!!      

  • Tjidde!

Een STOMPzinnig leuk Muziekproject!

Het STOMPzinnig leuke muziekproject is gebaseerd op de manier van musiceren van Percussie-groep STOMP uit Brighton, Engeland. Zij gebruiken hun lichaam (body-percussion) en huis/tuin/keuken materialen om een echte show te maken. Superleuk om te zien, maar nog veel leuker om zelf ook te proberen!    

  • Tjidde!

Maak je eigen instrument!

De leerlingen gaan tijdens deze workshop zelf instrumenten maken. Docente Anniecke neemt een berg aan materialen mee, en de leerlingen verzamelen zelf lege flesjes, bierdopjes, blikjes, wc-rolletjes, keukenrollen en lege dozen! En dan gaan we aan de slag...    

  • Tjidde!

Zing Mee... met de Zee!

In deze lessen gaan we op ontdekkingsreis naar en in de zee, de leerlingen worden meegenomen op een avontuur onderwater.  In en om de Zee is van alles te beleven, liedjes over het strand, over vissen, over zandkastelen bouwen, als is mogelijk!  Erg leuk als afsluiter voor de zomervakantie, gewoon tussendoor, of als het thema strand of zee is!

  • Tjidde!

Kleuter-Mee-Zing-Concert 'Ik Eet Je Niet Op?!'

Draak Theodoor woont alleen in een grot. De dieren die voorbijkomen eet hij niet op. Dan komt er een klein jongetje langs. Zou Theodoor hém opeten...?   

Contact info

Lokatie

Leslocatie Leerdam:
Watertorenlaan 28
4141HT Leerdam

Links

Op deze site worden cookies gebruikt. Klik hier voor meer informatie